Середа
24.04.2024
04:47
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2017 » Березень » 22 » Велич і трагедія Карпатської України
10:19
Велич і трагедія Карпатської України

                                   Відзначення подій Карпатської України у школі почалось у вівторок, 14 березня. 78 років тому 14 березня було, як і тепер, вівторком. Щоправда, не таким сонячним, Хоча таким же напруженим, з огляду на події, що відбуваються на сході...

         Учні 8-9 класів підготували стінгазету під назвою "Під знаком Карпатської України". Справа Карпатської України є особливо актуальною сьогодні. Викликає значний інтерес, зачіпаючи фразою, яку ми майже щодня чуємо з радіоприймачів: "Історія змушена повторюватись, бо ніхто її не слухає. Молодь хоче одного: жити у мирній і квітучій державі, тому перегляд уривків з фільму "Карпатська Україна" під звуки пісні "Понад Хустом ворон кряче" схвилював навіть найстійкіших. Продовженням теми 78-ї річниці Карпатська Україна стала відеопрезентація студії "Шкільне життя" "Велич і трагедія Карпатської України", яку створили учні 7-9 класів під керівництвом учителя історії Лемак І.В.

         Гріх не згадати, що депутатом до першого Сойму був обраний о. Юрій Станинець  - уроджинець с. Нижнє Болотне, який на той час проживав на Тячівщині. В той час всі вірили, що новостворена Карпатська Україна поведе до кращого майбутнього.

         Тепер справою честі для всіх нас вірити у світле майбутнє України.                  

 

                                                                                                             

 

Переглядів: 391 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar