П`ятниця
26.04.2024
16:24
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2017 » Січень » 20 » Тиждень трудового навчання
09:08
Тиждень трудового навчання

Одним із видів діяльності з трудового навчання є проведення в школі  предметних тижнів. За традицією, Тиждень трудового навчання пройшов з 12.12. по 16.12.2016 року,  в цікавій і доступній формі для учнів різних класів . Проведення такого заходу викликає в учнів значний інтерес  тому,  що знайомить їх  більш детально із сучасними тенденціями,  технічними досягненнями в різних галузях: сільському господарстві, промисловості, збройних силах та ін.  Також  це дає можливість кожному бажаючому учневі випробувати себе  в різних етапах тижня, познайомитися більш детально зі спеціальною літературою, фото- і відео матеріалами, представити і презентувати свої вироби на виставках,  провести свій майстер – клас,  зробити будь-яку корисну справу та ін.

Цікаво пройшли майстер – класи, конкурс, розгадування головоломок, ребусів, кросвордів. Накопичений досвід роботи в проведенні заходів дає можливість говорити про те, що вони позитивно впливають на кругозір учнів, вносять у процес пізнання елементи змагань, боротьби за перемогу, високі результати, показують наочно, що для досягнення перемоги потрібні знання, здобуті на уроках трудового навчання та з інших предметів, тобто вказують на необхідність вчитися.

Треба відмітити, що перераховані та інші  заходи з трудового навчання та виховання є традиційними в нашій школі. Вони дають можливість прогнозовано впливати на здобуття учнями знань, на знайомство з майбутньою професією, готують їх до самостійного життя, виховують почуття гордості, самоповаги, впевненості у своїх можливостях, відчуття того, що ти багато чого вмієш, знаєш і можеш!

Переглядів: 412 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar