П`ятниця
19.04.2024
06:08
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2017 » Грудень » 8 » Тиждень безпеки дорожнього руху
14:30
Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому внашій школі з 13 по 19 листопада 2017 року був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху.
Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху у травні 2017 році, визначеною Організацією Об’єднаних Націй на всесвітньому рівні, стала безпека людей на дорозі.
Завдання Тижня безпеки дорожнього руху – нагадати людям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернення уваги суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
Учком школи організував показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-4 кл.) та документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 6-9 кл.).
Протягом тижня був проведений конкурс тематичного малюнку на тему «Знай дорослий, знай дитя: Безпека руху – це життя».
Для учнів 1- 4 класів відбувся конкурс віршів, ребусів та загадок про дорожній рух.
Серед учнів 5-6 класів було проведено турнір знавців правил дорожнього руху, переможцями якого стали учні 6 класу.
Учні 8-х класів взяли участь у конкурсі проектів «Безпечна дорога до школи».
Для учнів початкової школи старшокласники провели практичний тренінг з безпечної поведінки на дорогах.
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Переглядів: 360 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar