П`ятниця
19.04.2024
14:41
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2019 » Травень » 17 » "Сокіл" (Джура)
09:58
"Сокіл" (Джура)

  Виховання дітей та молоді на принципах, які сповідують здоровий спосіб життя, любов до держави, її символів та традицій, є важливою умовою для успішного розвитку країни. Формуванню національно свідомої, патріотично налаштованої особистості сприяє участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») . У рамках цього проекту у нашій школі організовано козацький рій «Сокіл».

  16 травня наша школа взяла активну участь у проведенні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Команду нашої школи представляли учні 7-9-х класів. Змагання проходили на базі Ільницької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  Боротьба була напруженою. Учні нашої школи (рій) показали свої вміння і навички на всіх етапах гри і ввійшли у десятку лідерів . Рівень їх підготовки, впевненість у своїх силах не поступався більшості команд. У загальному заліку наші козаки стали 8-ми серед 43 команд району. Кращі результати наш рій показав в інтелектуальній грі «Відун», підтягуванні на перекладині, топографії, чудові результати показали у конкурсі «Рятівник» ", коли необхідно було оперативно реагувати і надавати медичну допомогу. Також проявили хороші вміння орієнтуватися на місцевості за компасом, проходити смугу перешкод. Дуже цікаво і урочисто проходив конкурс строю і пісні «Впоряд». Змістовно і цікаво представлена робота на конкурс звітів «Добре діло», яка була обов’язковою для всіх команд.

  Учні залишилися надзвичайно задоволеними змаганнями, спілкуванням із однолітками, можливістю показати свої знання і вміння.

 

Переглядів: 320 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar