Субота
27.04.2024
04:40
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2015 » Вересень » 2 » Перше вересня! День знань!
13:54
Перше вересня! День знань!

Дорогі першокласники, учні і студенти! Шановні педагоги та батьки!


Сердечно вітаємо вас з Днем знань – радісним святом кожної родини, святом надії і сподівань, з якого розпочинається новий навчальний рік.
Школа завжди була храмом думки, людяності  і натхнення. Освітня галузь нині виходить на передові позиції у суспільному житті держави. Політика Президента спрямована на пріоритетний розвиток освіти в Україні та створення умов для виховання особистості, здатної приймати самостійні рішення і нести відповідальність. 
Ключова роль у досягненні цієї мети належить педагогам, завдяки яким відбувається становлення громадянина, зміцнюється інтелектуальний та духовний потенціал нації.
Першовересневий дзвінок покличе нашу юнь за парти. Хтось вперше переступить шкільний поріг, а хтось продовжить навчання. Бажаємо всім цікавого і творчого життя, великих здобутків та славних перемог, впевненості в завтрашньому дні. Оволодівайте новими знаннями, щоб могли творити майбутнє своїми руками, змінювати життя на краще.
Нехай новий навчальний рік принесе вам шановні педагоги, учні, студенти, батьки, якнайповнішу реалізацію добрих намірів і життєвих планів, додасть вам сили та натхнення. 
Хай щастить вам!

 

Переглядів: 456 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar