П`ятниця
19.04.2024
23:01
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2020 » Лютий » 7 » Підсумки районних виставок - конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір»
18:57
Підсумки районних виставок - конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір»

Наші переможці

Природа щедро наділила кожну дитину можливостями розвиватися. Потрібно лише знайти, як реалізувати ці можливості, і тоді кожен учень зможе піднятися на найбільші висоти творчої діяльності. Творчість - доля всіх в тому чи іншому ступені, вона ж є нормальним та постійним супутником дитячого розвитку

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки 27.11.2019 № 296 «Про проведення виставок «Новорічна композиція» та «Український сувенір» 17 грудня 2019 року на базі Іршавського районного центру позашкільної роботи були проведені районні виставки «Новорічна композиція» та «Український сувенір».

Відповідно до наказу відділу освіти Іршаської РДА від 13.01.2020 № 03 «Про підсумки районних виставок – конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір» учні нашої школи у номінації «Новорічний вінок» посіли призові місця:

  • Колектив вихованців гуртка «Майстерня творчості» Нижньоболотнянської ЗОШ І-ІІ ст., за роботу Новорічний вінок» -І місце (керівник Радченко Г.А.);
  • Погоріляк Уляна, вихованка гуртка «Сусіди» при Нижньоболотнянській ЗОШ І-ІІ ступенів, за роботу «Місяць і зіронька» - ІІІ місце (керівник Роман М.С.)

У представлених на Виставку-конкурс роботах учні розкрили свої здібності у виготовленні новорічної композиції показали високий рівень майстерності, творчої фантазії та уяви. Вітаємо номінантів!

Переглядів: 251 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar