П`ятниця
19.04.2024
09:09
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2017 » Грудень » 10 » Мандрівка Країною Права
19:17
Мандрівка Країною Права

        

  Одним із завдань сучасної шкільної правової освіти є вміння учня орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо, тому в нашій школі щорічно на початку грудня проходить Всеукраїнський тиждень права.

   Розпочався тиждень відкриттям лінійки, на якій учитель історії та правознавства Лемак І. В. розповіла про історію проведення Всеукраїнського тижня права, а також ознайомила із планом заходів які будуть проведені протягом тижня.

Найстарші учні нашої школи підготували виступ на тему: "Права дитини - мої права" де ознайомили всіх присутніх із правами дітей, які записані у Конвенції ООН про права дитини.

Серед учнів 1-4 класу було проведено конкурс малюнків «Порушення прав у казках, а старшокласники змагалися за виготовлення кращої стінгазети.

У четвер учні 9 класу показали всі звої знання з правознавства на правовому брейн-ринзі "Знай і поважай права". А 8 грудня всі ми класними керівниками було проведено Всеукраїнський урок «Права людини».

Всі заходи сприяли підвищенню зацікавленості учнів у вивченні правознавства. Учні змогли поглибити та розширити свої знання про права.

Переглядів: 431 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar