П`ятниця
26.04.2024
23:51
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2017 » Травень » 20

Які б реформи не переживала нинішня система освіти, вихователь, вчитель, викладач завжди будуть головними капітанами у навчанні, штурманами, провідниками через усі рифи. Сьогодні у нашій школі відбувся круглий стіл на тему "Спільна робота вихователів ДНЗ і учителів у вирішенні проблеми адаптації і наступності навчання", у якому взяли участь вихователі Нижньоболотнянського ДНЗ "Смерічка" та вчителі шкільного МО учителів початкових класів. Співпраця вихователів і учителів - це вже потреба сьогоднішнього дня, бо вкрай важливо зробити перехід від однієї вікової сходинки  до наступної для дитини безболісним, максимально зблизити умови розвитку, виховання і навчання дошкільнят та учнів. Методична робота вдало поєдналася з Днем відкритих дверей для майбутніх ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: Кесі | Дата: 20.05.2017 | Коментарі (0)

Початкова школа вже не раз зазнавала змін. Змінюються цілі та зміст освіти, з’являються нові засоби і технології навчання, але які б не здійснювалися реформи, Буквар залишається головною книгою в житті першокласника. На цьому трималася традиційна і базується сучасна школа.

Які б іновації не вводили, але як і сотня років тому, в пам’яті кожної людини залишається перша вчителька, перший урок, Буквар, перше шкільне свято , підготовлене найменшими учасниками освітнього процесу, - прощання з Букварем.

Сьогодні 19.05.2017, прощалися з першим помічником наші першокласники. Вони подолали першу сходинку, вони стали справжніми першокласниками, які можуть сміливо йти у 2 клас. Разом з ними була їхня вчителька - Чийпеш Ганна Петрівна, яка пер ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: Кесі | Дата: 20.05.2017 | Коментарі (0)

Вчора наша школа квітувала вишиванками, бо учні проводили флешмоб до Дня Європи "Чи знаєш, що ти європеєць?"

Флешмоб проводиться уже 3-й рік поспіль і став традиційним, який діти люблять  чекають і готуються до нього. Перші два роки ми проводили його до Дня вишиванки, який в Україні проводиться у третій четвер травня . Цього року він присвячений Дню Європи. Буквально цими днями ЄС підписав безвізовий режим для України, що стало знаменною подією.

Особливістю цьогорічного дійства стало те, що танець "Сорочка" представили найменші наші учні 2-го класу. Неперевершена ведуча, учитель музики Горзов В.О. запалювала всіх енергією, оптимізмом, хорошим настроєм.

Вибрали учні і найактивнішого учасника флешмобу, який непропустив жодного танцю. Ним став першокласник Ракущинець Іван.

Флешмоб вдався на славу

... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: Кесі | Дата: 20.05.2017 | Коментарі (0)