П`ятниця
26.04.2024
16:28
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2018 » Березень » 2 » 100 років з дня народження В. Сухомлинського
19:15
100 років з дня народження В. Сухомлинського

  Він щастя творив до останку

 Дорогі мої! Я буду жити і працювати   заради вас, доки в моїх груудях б’ється   серце. Ніякі високі звання ані титули не   зіпсують мене. Я залишуся таким, як   був досі. Найвище звання в світі - бути   Людиною. Бути Людиною і дбати про                                                                                щастя інших.

В. Сухомлинський

Є видатні особистості, яким фізична смерть не поклала край життю їхніх творчих надбань. До них належить і видатний педагог, мислитель В.О.Сухомлинський 39-ю сесію Генеральної конференції ЮНЕСКО затвердження рішення про святкування у вересні 2018 року 100-річчя від дня народження видатного педагога.

З метою належного відзначення ювілею бібліотекарем школи Кормош С.І. у нашій школі організована цитатна міні-галерея під назвою: "Він щастя творив до останку". Читачі можуть ознайомитися з 10-ма "Не можна" В.Сухомлинського, книгами, які він написав і серед яких найвідоміша: "Серце віддаю дітям". Світлана Іванівна спробувала відтворити момент з шкільног життя Василя Олександровича, адже 35 років свого життя він віддав школі.

Ми так мало знаємо про нього. Хоча ідеї Сухомлинського знають у далекій Австралії, США. А особливою популярністю його творчості користуються у Китаї.

 

 

 

Переглядів: 438 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar