Неділя
08.09.2024
03:52
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2019 » Вересень » 19 » Перегляд відеоролика та виготовлення колажу . Булінг "Моя історія"
10:53
Перегляд відеоролика та виготовлення колажу . Булінг "Моя історія"

  

Тематичні заходи, проведені у рамках Тижня протидії булінгу.

1. Бесіда з учнями на тему : "Стоп Булінг"  4 кл.  16.09

2. Виготовлення колажу на тему: "Зупинимо булінг" 5-6 кл. 19.09

                                                         " Щасливе дитинство" 3-4 кл. 20.09

3. Перегляд відеоролика булінг та кібербулінг " Моя Історія" 2-9 кл. 17.09

Нині модно говорити про булінг. Так, це проблема, яка руйнує. Це величезне питання не стільки за маштабом, скільки за рівнем замовчування. Це проблема, причин якої багато. Цей перелік може бути безкінечним, але всі причини зводяться до одного - хтось не такий, як інші. Але чи задумувались ви над питанням: як розрізнити булінг від конфліктної ситуації. Повірте, розібратися в цьому варто. Бо конфліктна ситуація явище тимчасове, ніхто не шукає контролю чи уваги, а булінг руйнує життя, це самоствердження за рахунок інших. "Лікнеп" щодо булінгу - одна з форм його профілактики.

З перегляду відеоролика учнями 2-9 кл. "Моя історія" почався Тиждень протидії булінгу. Ролик відповідає на питання : "Що робити, коли тебе цькують?", "Чи варто обговорювати проблему з дорослими?", "Як поводитися?".

Варто пам’ятати про дві речі: ніколи не втрачати впевненості: булери бояться розголошення. Саме це було головним під час бесіди практичного психолога з учнями 4 класу " Стоп булінг". Психолог пояснила проявлення домінантної поведінки. Деякі підлітки вважають, що "Я вже такий класний, що можу заткнути будь-кого за пояс". Мета створення колажів з учнями - знайти шляхи протидії булінгу. Лише індивідуальними підходами явище булінгу не зупинити, саме такі групові заняття можуть допомогти запобігти цьому явищу.

Переглядів: 282 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar