П`ятниця
19.04.2024
17:04
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2021 » Травень » 12 » Виставка-конкурс Великоднє диво
09:09
Виставка-конкурс Великоднє диво

Виставка – конкурс  пасхальних композицій «Великоднє диво»
         Перший тиждень після Великодня називають Світлою седмицею або Світлим тижнем.У цей час прийнято відпочивати, ходити в гості, радіти життю, знаходити привід для веселощів і вітати один одного, кажучи: «Христос воскрес - Воістину воскрес!». Гамірно і весело було сьогодні і в сільському клубі Нижнього Болотного, адже тут вперше  проходив ІІ етап виставки-конкурсу «Великоднє диво»  Зарічанської громади.
        Організатори конкурсу не обмежували фантазію учасників певними техніками чи вузькими вимогами. Це мали бути оригінальні колективні чи індивідуальні роботи на великодню тематику.
Свої найкращі роботи представили колективи дошкільних закладів  та закладів загальної середньої освіти  нашої громади. Цікаві композиції підготувала і завідувач клубу Зіна Федоранич. На столах - барвисте розмаїття пасхальних композицій, які веселковими кольорами посилювали святково-весняний настрій і захоплювали глядачів безмежною фантазією і креативністю.Зроблені власноруч писанки, іграшки, вироби з паперу, дерева, вишиті й намальовані картини, рушники, сплетені з бісеру квіти, оформлені великодні дерева та багато-багато іншого представили юні майстри. Кожна виставка особлива, діти не перестають дивувати своїми талантами, цікавими рішеннями та  ідеями. Компетентне журі вирішило відзначити всі композиції. Кошти на придбання нових матеріалів для рукоділля  були вручені всім учасникам конкурсу .
       Гарний настрій  присутнім подарували учні Нижньоболотнянської гімназії, які підготували святковий виступ.
       Щиро дякуємо всім, хто долучився до виготовлення великодніх композицій!

Переглядів: 150 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar