Четвер
25.04.2024
00:13
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2016 » Грудень » 15 » ТИЖДЕНЬ ПРАВА
21:36
ТИЖДЕНЬ ПРАВА

          Одним із завдань сучасної шкільної правової освіти є вміння учня орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо,тому в нашій школі щорічно на початку грудня проходить Всеукраїнський тиждень права.

         Розпочався тиждень відкриттям лінійки,на якій учитель історії та правознавства Лемак І.В. розповіла про історію проведення Всеукраїнського тижня права,а також ознайомила із планом заходів які будуть проведені протягом тижня.

         Найстарші учні нашої школи підготували виступ на тему:"Права дитини-мої права"де ознайомили всіх присутніх із правами дітей,які записані у Конвенції ООН про права дитини.

        Серед учнів 1-4 класу було проведено конкурс малюнків «Порушення прав у казках,а старшокласники змагалися за виготовлення кращої стінгазети.

       У четвер учні 9 класу показали всі звої знання з правознавства на правовому брейн-ринзі"Знай і поважай права". А 9 грудня всіми класними керівниками було проведено Всеукраїнський урок «Права людини».

      Всі заходи сприяли підвищенню зацікавленості учнів у вивченні правознавства. Учні змогли поглибити та розширити свої знання про права.

           

Переглядів: 415 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar