Четвер
25.04.2024
10:15
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2020 » Березень » 4 » Соняшник
13:28
Соняшник

          

 

Цьогоріч "Соняшникове" свято завітало  до нашої школи 3 березня. У цей весняний день 46 учнів нашої школи спробували свої сили у цікавій захоплюючій українознавчій грі. Самій грі передувала розповідь вчителя української мови та літератури Марканич Віри Василівни про соняшник, як символ України. 
        Участь в українознавчій грі засвідчила про дитячу  активність, допитливість, бажання пізнавати нове, небайдужість і вболівання за Україну. Крім того, вона вчить думати, розвиває логічне мислення, розширює світоглядний інтерес учня, дає можливість ширше пізнати українознавство, поглибити знання з мови. Кожне завдання гри, наче пелюсточка соняшника, розвиває справжнє почуття любові та поваги до нашої мови. Учні мали можливість перевірити свої знання не тільки з мови, а й історії України, знання звичаїв і традицій нашого народу. Кожен учасник мав можливість перевірити свою грамотність, уміння аналітично й логічно мислити, працювати самостійно, продемонструвати глибоку ерудицію і кмітливість.Кожен учень намагався якнайповніше виявити свої знання.
             Родзинкою завдань для всіх були  ребуси, які школярі, а особливо малеча початкової школи, із задоволенням розв'язують. 
       Зараз учасники з нетерпінням чекатимуть результатів,  які зможуть переглянути на особистій сторінці в соціальних мережах, а у травні, напередодні літніх канікул,  всі отримають свої сертифікати, а переможці – подарунки. 
  Тож, нехай зернятка знань збирають наші діти у сонячний віночок, і квітне "Соняшник" усім на радість під мирним небом України!.

 

Переглядів: 258 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar