Четвер
18.04.2024
10:58
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Європейський тиждень місцевої демократії у школі
09:31
Європейський тиждень місцевої демократії у школі

         З 10 жовтня по 17 жовтня у нашій школі проходив Європейський тиждень місцевої демократії , присвячений темі: " Жити разом у культурно різноманітних суспільствах : діалог , повага, взаємодія..."

        Учителем історії та правознавства Лемак І.В. для учнів 7-9 класів була підготовлена презентація " Історія створення Європейського союзу ", де учні мали змогу ознайомитись з метою створення Європейського союзу та країнами-учасниками, основного завдання ЄС.

                                               

        Особливо насиченою була зустріч з сільським депутатом Вільхівської сільської ради Вірою Михайлівною Боршош. Депутат розповіла про роль місцевого самоврядування , головне завдання, роботу виконкому та депутат. комісій. Діти ставили питання про болючі  і добре всім знайомі проблеми села: дороги, освітлення і т. д. Підсумком зустрічі було питання від депутата: " Чи хотіли б ви бути депутатом ? " Прикро, що більшість відповіла : " Ні ". А хто відповів : " Так ", то лише депутатом ВР, бо лише вони мають достойну заробітну плату за свою діяльність.

       В експрес- опитуванні для старшокласників " Демократія - це..." домінантною думкою була відповідь про владу народу і здатність самим вирішувати свої проблеми на місцях. 

                                                                

Переглядів: 366 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar