Четвер
28.03.2024
19:54
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2021 » Травень » 31 » Безпека на дорозі
17:09
Безпека на дорозі

 
 

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 17-го по 23 травня у нашому закладі проходив тиждень безпеки дорожнього року,

метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. 

Учні молодших класів повторювали правила дорожнього руху на класній годині (1-й клас) «Правила дорожні знай — нещасних випадків уникай»; другокласники малювали на асфальті  дорожні знаки; година спілкування (3-й клас) « Безпека дорожнього руху — це життя»  допомогла учням усвідомити цінність людського життя;

бесіда (4-й клас) « Правила безпеки знай - своє життя оберігай», допомогла відзначати дітям порушення як з боку водія, так і з боку учня. Свої знання про дорожні знаки учні намалювали на аркушах і ознайомили всіх, щоб кожен міг переглянути і повторити .

П’ятикласникам сподобалось бесіда з елементами вікторини, а також вони, спільно з класним керівником виготовили колаж «Ми за безпеку дорожнього року». На виховній годині у 6-го класу «Увага на дорозі — життя у безпеці» класний керівник наголосила на адаптації підлітків до транспортного середовища. Учні 7-го класу мали змогу перевірити свої знання за допомогою вікторини «Безпека руху пішоходів». Практичне заняття «Надання першої медичної допомоги при ДТП» змусило учнів задуматись над наслідками аварії. Найстарші учні 9-го класу відчули себе велосипедистами та скейтбордистами, провівши практичне заняття «Я -  велосипедист. Я - скейтбордист». 

Всі проведенні заході є основою для подальшої мотивації дітей з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі.

Переглядів: 132 | Додав: Кесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar