П`ятниця
29.03.2024
11:28
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нижньоболотнянська гімназія Зарічанської сільської ради
Головна » 2020 » Листопад » 23

Становлення української державності, побудова громадянського суспільства, інтеграція України у світове та європейське співтовариство передбачають орієнтацію на Людину, її духовну культуру. Нині, як ніколи, потрібні нові підходи і нові шляхи до виховання патріотизму як почуття і як базової якості особистості.

З метою виховання почуття відповідальності, почуття вірності, патріотизму, любові до Батьківщини національної свідомості, любові до українського народу, його історії, збереження народних звичаїв та свят  у школі з 16.11.2020 по 20.11.2020 проведено тиждень національно-патріотичного виховання.

16 листопада розпочалася інформаційна соціальна кампанія до Дня  Гідності та Свободи, підготована Націонал ... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: Кесі | Дата: 23.11.2020 | Коментарі (0)

Всесвітній день дитини 

 

Якою  б не була розумною  і талановитою дитина, вона все ж потребує опіки й уваги, турботи, любові, захисту і постійної підтримки дорослих. Зовсім нелюдяно відмовляти нашим дітям у всьому цьому, особливо враховуючи ті реалії, які вперто супроводжують нас у нашому непростому світі.

Актуальність проблем дитинства залишається високою, на жаль і до цього дня. Численні заходи та дії, навіть на законодавчому рівні, не в змозі повністю вирішити весь комплекс цих проблем, так як вони лежать швидше в моральній площині людського світогляду. ... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: Кесі | Дата: 23.11.2020 | Коментарі (0)